CAN MALGÀ

La nostra Granja

can malgà

Can Malgà és una granja situada als afores de Riudellots de la Selva, és aquí a on nosaltres criem i engreixem tan els porcs com els pollastres des del 1980.

 

Els nostres porcs són d’una qualitat genètica cuidada. Pel que fa al porc ibèric utilitzem la raça Mallorquina pura i pel porc de pagès utilitzem el Duroc 100% els quals determinen una carn amb característiques especials, principalment presencia de greix infiltrat. Aquesta presencia de greix en tota la musculatura de l’animal, determina una carn més sucosa, tendra i de sabor més agradable. L’alimentació dels nostres porcs, amb productes naturals, amb un ric aport d’àcids grassos Omega 6 i Omega 3, i cuidant la proporció de 5, permet presentar al consumidor una carn de porc, amb un perfil d’àcids grassos insaturats i un greix de qualitat “Cardiosaludable”.

 

Els nostres esforços s’han basat a oferir al consumidor una carn de porc per a ser consumida bé en fresc o processada en embotits i assecats, que proporcioni un greix d’alta qualitat, saludable i que aporti a la dieta diària la quantitat adequada i equilibrada de greixos Omega 6 i Omega 3.


Cal dir també que com a recompensa cap a l’esforç realitzat, i a causa de realitzar un gran seguiment tan del pinso com del propi bestiar, la Generalitat de Catalunya ens va atorgar amb la “Q” de qualitat del nostre porc.

👉 Què necessites?
1
💬 Vols fer una comanda?
Vols fer una comanda?