QUI SOM

Qui som

CARNS PERE RIGAU

Carns Pere Rigau som una empresa dirigida per en Pere Rigau i la Cati Salvans, ens dediquem a la producció de carn de porc. Aquest producte aconseguit per nosaltres és el que venem a les nostres carnisseries.

 

El tracte amb bestiar i amb Xarcuteria, no va sorgir perquè si, sinó que, ja va començar amb els Pares d’en Pere en Josep Rigau i la Carmen Collell, els quals, eren criadors i carnissers de cavalls; com nosaltres, ells també produïen el que es venia a la seva Carnisseria.

 

D’altre banda els pares de la Caterina l’Eliseu Salvans i la Pietat Sagué, eren negociants i criadors de porcs, per tant podríem dir que ja ho portaven a la sang.

 

Carns Pere Rigau va obrir les seves portes l’abril del 1980 amb una carnisseria al carrer major de Salt i al mateix temps una granja a Riudellots anomenada Mas Malgà on inicialment es produïa el porc. Transcorregut el temps i amb moltes ganes de fer més es va decidir obrir un altre punt de venda i el lloc escollit va ser Girona on a mitjans de gener de l’any 2006 es va obrir a l’avinguda Jaume I la segona carnisseria.

Pere Rigau

Pere Rigau

Fundador

icon-12
Des de l'any
0

producte propi

A Carns Pere Rigau, ens dediquem a la producció de carn de porc. Som productors de proximitat, certificats per la Generalitat de Catalunya

Carns Pere Rigau t'ho posa fàcil

COM FER LA TEVA COMANDA

1

VISITA LA NOSTRA BOTIGA

Pots visitar-nos a qualsevol de les botigues que tenim ubicades a la província de Girona.

2

CONSULTA'NS

Necessites assessorament? tens dubtes sobre qualsevol dels nostres productes? Consulta'ns.

3

FES LA TEVA COMANDA

Podràs fer la teva comanda de manera ràpida i senzilla en qualsevol de les nostres botigues.

4

GAUDEIX DEL MENJAR

I un cop a casa, gaudeix del teu menjar. Estem segurs de que tornaràs a visitar-nos.

👉 Què necessites?
1
💬 Vols fer una comanda?
Vols fer una comanda?